Kevätkuulumisia

Kevään yhtiökokoukset alkavat olla pidettyjä – oli mukava tavata monia teistä!

Tietosuoja-asetus on hallitusten käsittelyssä par aikaa ja siitä tullaan myös jokaista asukasta tiedottamaan taloyhtiön ilmoitustaululla tai muutoin yhtiön käyttämillä tiedostutavoilla.

Kevät on tuonut tullessaan myös henkilöstön lisäyksen, sillä 2.5. aloitti apulaisisännöitsijänä Marja Huttunen.

Marjalla on taustanaan kiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiölain tuntemusta LKV, LVV, KiAT -kirjaimien myötä. Lisäksi hän aloitti Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa (Kiinko) isännöitsijän ammattitutkinnon suorittamisen.

Joten, saatatte saada myös Marjalta soiton tai postia, sillä työnteko on heti aloitettu 🙂

Kevät toi myös taloyhtiön nettisivujen käyttöönoton aloituksen – Talosivut. Tässä muutamia ajatuksia miksi:

– kotisivut tuovat taloyhtiön asiat helposti saataville ja isännöinnin asukasviestintä nopeutuu

Taloyhtiön yhteystietojen saatavuus ja asukkaan mahdollisuus perehtyä kotitalon asioihin, tiedotteisiin ja asiakirjoihin juuri itselle sopivana ajankohtana on hyvää asukaspalvelua

– asukkaan tarvitsemat tiedot ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta

– taloyhtiön hallitukselle löytyy oma suojattu osio hallitustyöskentelyä varten, mutta muutoin taloyhtiön asiat ovat avoimesti sivuilta luettavissa.

– taloyhtiön kotisivut ovat yhtiön virallinen viestintäkanava, kun palvelun tarjoaa suoraan taloyhtiön isännöinnistä vastaava isännöintiyritys. Tällöin riskinä ei ole sitä, että sivuja päivitetään, kun niitä ylläpitävä osakas muilta kiireiltään ehtii.

– tietoturvakin on paremmalla tasolla, kun taloyhtiön kotisivujen ylläpito on isännöinnin vastuulla. Sivut ovat sähköisellä varmenteella varmennetut ja sivuille kirjaudutaan käyttäjätunnuksilla ja esimerkiksi pois muuttotilanteessa isännöitsijä voi muiden rutiinitoimenpiteiden ohessa huolehtia tunnusten poistamisesta.

t. Nora