Kiireinen kevät on selätetty

Kiitos kaikista mukavista tapaaamista yhtiökokouksissa. Uusia korjaushankkeeita päätettiin aloittaa ja käynnistää, sähköautoihin varautuminen puhuttaa.

Myös viilentimet / jäähdyttimet ovat viime kesän jäljiltä monella toiveena. Hallitukset ovat pohtineet riskejä ja vastuukysymyksiä unohtamatta julkisivunäkymää. Mikäli itsellänne on vastaava hanke mielessä, kannattaa olla isännöintiin yhteydessä hyvissä ajoin lupakäsittelyä varten. Laitetoimittajat myyvät tosin tällä hetkellä syyskuun toimituksia.

Isännöinti Noran Neliöiden henkilöstö:

Marja Huttunen on valmistunut isännöitsijäksi.
Marjan tavoitat numerosta uudesta numerosta +358 41 319 1544‬

Isabel Di Maro jatkaa harjoittelujakson (valmistui isännöitsijäksi) päätyttyä ainakin vuoden toimien kiinteistösihteerinä. Isabelin työtehtäviin kuuluvat mm: vastikevalvonta, Talosivujen sisällön lisäys, kaikenlaiset muutosilmoitukset, vesitasauslaskutus, avaintilaukset ja asiakaspalvelu; eli asia kuin asia, niin soita Isabelille numeroon +358 50 344 9016 tai laita sähköpostia isabel@noranneliot.fi

Oikein hyvää kesää kaikille ja syksyllä jatketaan!

Terveisin
Nora Väst-Salonen