Muutostiedote asiakaspalveluun

Toimistomme on toistaiseksi suljettu asiakaskäynneiltä.

Näin pyrimme huolehtimaan sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveenä pysymisestä. 

Tiedotamme yhteistyössä hallituksen kanssa mahdollisista muutoksista yhtiökokouksia koskien.

Pidetään huolta toisistamme!

Isännöinti Noran Neliöt

Kiireinen kevät on selätetty

Kiitos kaikista mukavista tapaaamista yhtiökokouksissa. Uusia korjaushankkeeita päätettiin aloittaa ja käynnistää, sähköautoihin varautuminen puhuttaa.

Myös viilentimet / jäähdyttimet ovat viime kesän jäljiltä monella toiveena. Hallitukset ovat pohtineet riskejä ja vastuukysymyksiä unohtamatta julkisivunäkymää. Mikäli itsellänne on vastaava hanke mielessä, kannattaa olla isännöintiin yhteydessä hyvissä ajoin lupakäsittelyä varten. Laitetoimittajat myyvät tosin tällä hetkellä syyskuun toimituksia.

Isännöinti Noran Neliöiden henkilöstö:

Marja Huttunen on valmistunut isännöitsijäksi.
Marjan tavoitat numerosta uudesta numerosta +358 41 319 1544‬

Isabel Di Maro jatkaa harjoittelujakson (valmistui isännöitsijäksi) päätyttyä ainakin vuoden toimien kiinteistösihteerinä. Isabelin työtehtäviin kuuluvat mm: vastikevalvonta, Talosivujen sisällön lisäys, kaikenlaiset muutosilmoitukset, vesitasauslaskutus, avaintilaukset ja asiakaspalvelu; eli asia kuin asia, niin soita Isabelille numeroon +358 50 344 9016 tai laita sähköpostia isabel@noranneliot.fi

Oikein hyvää kesää kaikille ja syksyllä jatketaan!

Terveisin
Nora Väst-Salonen

Yrityksen 1 -vuotis juhlat

Kiitos niin paljon kaikille teille jotka tulitte ja teitte Isännöinti Noran Neliöiden 1-vuotisjuhlasta hienon illan.

Kiitän myös yhteistyökumppaneitani Cervi Talotekniikka Oy, Fiksuvesi Envera Oy, CO2.FI Oy sekä Kone Hissit Oy ja tietenkin mystinen mentalisti Kalle Tahkolahti!

Ja saimmehan myös jonon aikaiseksi, kun Ämpärit jaettiin!
Hyvää syksyä kaikille vaikkapa sienimetsässä 🍁

Kesäkuulumisia

Hei,

Kesä on tullut ja olemme saaneet nauttia aurinkoisista päivistä.

Myös taloyhtiöiden omat Talosivut on otettu käyttöön ja omat tunnukset ovat yhtiöiden osakkaille ja hallituksille. Kirjeen näistä tulen laittamaan kaikille, joiden sähköpostiosoite on tiedossamme.

Kesän jälkeen saapuu syys ja silloin on aika viettää Isännöinti Noran Neliöiden yksivuotis- juhlia! Juhlat pidetään Gustavelundissa keskiviikkona 5.9. ja jaossa on kaikille Suomen jonotetuin mainoslahja – se selviää tulemalla paikalle – joten laita päivämäärä kalenteriisi.

Juhlat on tarkoitettu myös taloyhtiöille, joilla on harkinnassa isännöinnin ulkoistaminen tai vaihto – tule keskustelemaan meidän tavastamme toimia ja pyydä tarjous.

Juhlan lisäksi on asiaa ilmanvaihdosta, energiansäästöstä, vedensäästöstä, korjausrakentamisesta sekä yllätysohjelmasta.

Kesälomalla olen 9. – 29.7. välisen ajan. Toimisto on auki Marjan ollessa paikalla.

Hyvää kesää

Nora Väst-Salonen

 

 

 

Kevätkuulumisia

Kevään yhtiökokoukset alkavat olla pidettyjä – oli mukava tavata monia teistä!

Tietosuoja-asetus on hallitusten käsittelyssä par aikaa ja siitä tullaan myös jokaista asukasta tiedottamaan taloyhtiön ilmoitustaululla tai muutoin yhtiön käyttämillä tiedostutavoilla.

Kevät on tuonut tullessaan myös henkilöstön lisäyksen, sillä 2.5. aloitti apulaisisännöitsijänä Marja Huttunen.

Marjalla on taustanaan kiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiölain tuntemusta LKV, LVV, KiAT -kirjaimien myötä. Lisäksi hän aloitti Kiinteistöalan Koulutuskeskuksessa (Kiinko) isännöitsijän ammattitutkinnon suorittamisen.

Joten, saatatte saada myös Marjalta soiton tai postia, sillä työnteko on heti aloitettu 🙂

Kevät toi myös taloyhtiön nettisivujen käyttöönoton aloituksen – Talosivut. Tässä muutamia ajatuksia miksi:

– kotisivut tuovat taloyhtiön asiat helposti saataville ja isännöinnin asukasviestintä nopeutuu

Taloyhtiön yhteystietojen saatavuus ja asukkaan mahdollisuus perehtyä kotitalon asioihin, tiedotteisiin ja asiakirjoihin juuri itselle sopivana ajankohtana on hyvää asukaspalvelua

– asukkaan tarvitsemat tiedot ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta

– taloyhtiön hallitukselle löytyy oma suojattu osio hallitustyöskentelyä varten, mutta muutoin taloyhtiön asiat ovat avoimesti sivuilta luettavissa.

– taloyhtiön kotisivut ovat yhtiön virallinen viestintäkanava, kun palvelun tarjoaa suoraan taloyhtiön isännöinnistä vastaava isännöintiyritys. Tällöin riskinä ei ole sitä, että sivuja päivitetään, kun niitä ylläpitävä osakas muilta kiireiltään ehtii.

– tietoturvakin on paremmalla tasolla, kun taloyhtiön kotisivujen ylläpito on isännöinnin vastuulla. Sivut ovat sähköisellä varmenteella varmennetut ja sivuille kirjaudutaan käyttäjätunnuksilla ja esimerkiksi pois muuttotilanteessa isännöitsijä voi muiden rutiinitoimenpiteiden ohessa huolehtia tunnusten poistamisesta.

t. Nora

Kohti kevättä ja yhtiökokouksia

Tällä hetkellä eletään meillä Isännöinti Noran Neliöissä vuoden kiireisintä aikaa. Tehdään tilinpäätöksiä, pidetään hallituksen kokouksia ja ennen kaikkea valmistellaan osakkeenomistajien tärkeintä tilaisuutta, eli yhtiökokousta.

Odotankin tapaavani juuri sinut oman yhtiösi kokouksessa, joten tarkkaile postiasi, kokouskutsu on tulossa.

Mutta kerkesinpä jossain välissä antaa haastattelun alamme päälehteen Isännöinti, jota julkaisee Isännöintiliitto. Tulin valituksi Isännöintiliiton työryhmään, jossa kehitetään isännöinnin paikallistoimintaa.

Seuraava etappi on avata taloyhtiöiden omat nettisivut ja se tavoite on vielä tällä ensimmäisellä vuosineljänneksellä, eli aivan pian.

Terveisin
Nora Väst-Salonen