Isännöintiliitosta

 • RSS Isännöintiliitosta

  • Yhä useampi lemmikki asuu taloyhtiössä 24.6.2019
   Lemmikkien yleistyessä yhä useampi niistä asuu myös taloyhtiössä. Omistajalla on vastuu lemmikkien tekosista. Artikkeli Yhä useampi lemmikki asuu taloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Vinkit sujuvaan taloyhtiöjuhannukseen 17.6.2019
   Suomalaiset viettävät juhannusta perinteisesti kesämökeillään, mutta moni viettää myös viihtyisää kaupunkijuhannusta. Juhannusjuhlan voi järjestää vaikka kotona. Jotta juhannuksen vietto ei aiheuta häiriötä taloyhtiössä, kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia. Artikkeli Vinkit sujuvaan taloyhtiöjuhannukseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Näin naapurisopu säilyy remontinkin aikana 14.6.2019
   Joskus tekee mieli kohentaa oman asunnon ilmettä remontoimalla. Kun remontti-ilmoitus on tehty ja lupa saatu, ei työhön kannata ryhtyä suin päin: ensin kannattaa tiedottaa asiasta myös naapureille. Artikkeli Näin naapurisopu säilyy remontinkin aikana julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Isännöintiliitto: Taloyhtiöt tarvitsevat tarpeisiinsa sopivaa isännöintiä 6.6.2019
   Taloyhtiöiden hallitukset kokevat isännöinnin hankkimisen hankalaksi. Taloyhtiö ei ole usein pohtinut tarpeitaan ja isännöintipalveluiden vertailu koetaan vaikeaksi. Hankalaksi koetaan myös tarjouspyynnön laatiminen. Tämä kävi ilmi Isännöintiliiton tekemässä käyttäjätutkimuksessa taloyhtiön hallitusten puheenjohtajille. Artikkeli Isännöintiliitto: Taloyhtiöt tarvitsevat tarpeisiinsa sopivaa isännöintiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Isännöintiliitto: Hallitusohjelma lisää isännöintipalvelujen tarvetta taloyhtiöissä 3.6.2019
   Hallitusohjelmassa on huomioitu laajasti asuntopolitiikka ja haettu ratkaisuja myös isännöinnissä tunnistettuihin asumisen haasteisiin. Artikkeli Isännöintiliitto: Hallitusohjelma lisää isännöintipalvelujen tarvetta taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Kurkistus osakehuoneistorekisteriin 29.5.2019
   Toukokuun 2019 piti olla yksi osakehuoneistorekisterin virstanpylväistä. Mitä kuuluu osakehuoneistorekisterille nyt? Ensimmäiset taloyhtiöt ovat siirtäneet tietonsa osakehuoneistorekisteriin eli viralliselta nimeltään huoneistotietojärjestelmään. Maanmittauslaitos kehottaa kuitenkin viivyttelemään... Artikkeli Kurkistus osakehuoneistorekisteriin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Isännöintiliiton uusi toimitusjohtaja uskoo yhteistyön voimaan 27.5.2019
   Isännöintiliiton uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtaja, OTM Mia Koro-Kanerva. Hän aloittaa tehtävässään 2.9.2019. Koro-Kanerva tulee Isännöintiliittoon Suomen Vuokranantajat ry:stä, jossa hän on toiminut... Artikkeli Isännöintiliiton uusi toimitusjohtaja uskoo yhteistyön voimaan julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Isännöintiliitto aloitti uuden strategian valmistelun 22.5.2019
   Isännöintiliiton hallitus on aloittanut liiton uuden strategian valmistelun etuajassa. Uusi strategia hyväksytään liittokokouksessa ensi vuoden keväänä. Valmistelutyössä kuullaan herkällä korvalla jäseniä ja sidosryhmiä sekä vastataan toimintaympäristön haasteisiin. Artikkeli Isännöintiliitto aloitti uuden strategian valmistelun julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Isännöintipäivät: Perttu Pölönen avaa näkökulman tulevaisuuden asiakkaaseen 16.5.2019
   Isännöintipäivien seminaariohjelma on aina tarkkaan harkittu sekoitus isännöinnille tuttuja aiheita sekä uusia ajatuksia herättäviä puheenvuoroja.   Perttu Pölönen on yksi nuorimmista Isännöintipäivien lavalle astuvista puhujista.... Artikkeli Isännöintipäivät: Perttu Pölönen avaa näkökulman tulevaisuuden asiakkaaseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Pieniä muutoksia tilaajavastuuseen liittyviin dokumentteihin 15.5.2019
   Etelä-Suomen aluehallintovirasto, joka vastaa tilaajavastuulain valvonnasta koko Suomessa, on nyt tehnyt pieniä muutoksia työntekijöiltä vaadittavien A1-lomakkeiden kriteereihin. Artikkeli Pieniä muutoksia tilaajavastuuseen liittyviin dokumentteihin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.