Isännöintiliitosta

 • RSS Isännöintiliitosta

  • Taloyhtiöiden valtuudet kuntoon ennen ASREKia 21.5.2018
   Taloyhtiöiden velvoite on tarkistaa tietonsa osakehuoneistorekisteristä. Isännöinti voi jo valmistautua tehtävään. Artikkeli Taloyhtiöiden valtuudet kuntoon ennen ASREKia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Osakkailla entistä suurempi mahdollisuus vaikuttaa omassa taloyhtiössään 17.5.2018
   Osakkailla on entistä parempi mahdollisuus vaikuttaa taloyhtiönsä strategiseen suuntaan, asuinhuoneistojen korjauskohtiin sekä kiinteistön ylläpitoon.  Isännöintiliiton Talokysely.fi-palvelun tuore järjestelmäpäivitys toi nimittäin kaksi uutta kyselytyyppiä aiempien rinnalle.... Artikkeli Osakkailla entistä suurempi mahdollisuus vaikuttaa omassa taloyhtiössään julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Asrek-lakiluonnoksesta isännöinnin kannalta lupaava 16.5.2018
   Isännöintiliitto osallistuu aktiivisesti osakehuoneistorekisterihankkeeseen (Asrek). Lakiluonnokseen annettu lausunto on pieni osa isosta työstä. Artikkeli Asrek-lakiluonnoksesta isännöinnin kannalta lupaava julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • 50-vuotias Kuopion Talokeskus haastaa hyvän asian puolesta 8.5.2018
   Kuopion Talokeskus haastoi asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa lahjoittamaan rahaa Hope Kuopio ry:lle. Artikkeli 50-vuotias Kuopion Talokeskus haastaa hyvän asian puolesta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Purkavaa uusrakentamista halutaan helpottaa 8.5.2018
   Oikeusministeriön työryhmä ehdottaa asunto-osakeyhtiöiden purkavan uusrakentamisen (ent. purkava lisärakentaminen) helpottamista. Työryhmä luovutti mietintönsä tänään oikeusministeri Antti Häkkäselle. Isännöintiliitto on ollut mukana työryhmässä, jonka ehdotuksen tarkoituksena on... Artikkeli Purkavaa uusrakentamista halutaan helpottaa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Isännöintipäiville on entistä helpompi osallistua 2.5.2018
   Isännöintipäivät on ollut isännöintialan ehdoton ykköstapahtuma jo vuosikymmeniä. Nyt järjestäjät Isännöintiliitto ja Kiinko ovat tehneet kaikkensa, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan tapahtumaan. – Tavoitteenamme on... Artikkeli Isännöintipäiville on entistä helpompi osallistua julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Näin putkiremontteja voidaan rahoittaa, mutta taloyhtiöissä ei olla vielä herätty 2.5.2018
   Taloyhtiöllä on mahdollisuus rahoittaa putkiremonttia täydennysrakentamalla. Silti vain 12 prosenttia taloyhtiöistä on edes harkinnut lisärakentamista rahoittamiskeinona, paljastaa Isännöintiliiton Putkiremonttibarometri 2018. Artikkeli Näin putkiremontteja voidaan rahoittaa, mutta taloyhtiöissä ei olla vielä herätty julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Isännöintiliitto uudistaa kehitystoimintaansa 27.4.2018
   Isännöintiliitto uudistaa kehitystoimintaansa. Uuden yksikön johtajaksi tulee Juha-Pekka Manninen. Artikkeli Isännöintiliitto uudistaa kehitystoimintaansa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Perintään päätyneiden määrä kääntyi laskuun vuokrataloyhtiössä 25.4.2018
   Käytäntöjen yhtenäistäminen, viestinnän kehittäminen, maksusuunnitelmat ja neuvonta käänsivät perintäprosessien määrän laskuun Hekalla. Artikkeli Perintään päätyneiden määrä kääntyi laskuun vuokrataloyhtiössä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.
  • Kolme tapaa jakaa rooleja isossa remontissa 20.4.2018
   Iso saneeraus vaatii tavallista suurempaa panosta niin hallitukselta kuin isännöinniltäkin. Hanke on aina yhteispeliä, mutta roolijaon voi tehdä monella tavalla. Tavasta riippumatta on tärkeää sopia... Artikkeli Kolme tapaa jakaa rooleja isossa remontissa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.