Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://noravastsalonen.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Emme käytä sivustossamme kommentointia, joten emme myöskään kerää vierailijoiden tietoja.

Lomakkeet

Lomakkeet -osiossa olevat yhteydenottolomakkeet – Asiakirjatilaus, Osakkaan remontti-ilmoitus, Ota yhteyttä ja Tarjouspyyntö – eivät talleta henkilötietoja sivustolle vaan välittävät kirjoittajan yhteystiedot yrityksemme sähköpostiosoitteeseen isannointi@noranneliot.fi

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Käytämme Google Analytics -analytiikkaa seuraamaan sivujemme kiinnostusta ja käyttäjämääriä.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa tietoa kolmansille osapuolille.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Sivujen käyttö ei edellytä kirjautumista eikä niillä ole myöskään kommentointi mahdollisuutta, joten emme kerää käyttäjien henkilötietoja emmekä näin ollen myöskään säilytä niitä.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Sivujen käyttö ei edellytä kirjautumista eikä niillä ole myöskään kommentointi mahdollisuutta, joten emme kerää käyttäjien henkilötietoja.

Minne lähetämme tietosi

Sivujen käyttö ei edellytä kirjautumista eikä niillä ole myöskään kommentointi mahdollisuutta, joten emme kerää käyttäjien henkilötietoja.

Omat yhteystietosi

Sivuihin liittyvissä tietosuojakykymyksissä voit olla yhteydessä Isännöinti Noran Neliöt (Nora Väst-Salonen Oy) toimitusjohtajaan Nora Väst-Saloseen +358 50 560 8122 tai nora@noranneliot.fi